Skip to content

Parodia e fundit nga Cmendina Dublim – Hitleri!

06/28/2010

Cmendina Dublim serish me nje prodhim te fundit, sekuencen e famshme te filmit “Der Untergang”. Parodia prek nje ceshtje shume delikate te aktualitetit Shqipetar, homofobine. Cmendina Dublim e ka pranuar ne kanalin e saj ne Youtube dhe ne Facebook qe nuk ka asgje kunder komunitetit LGBT dhe se kjo video eshte thjesht nje parodi per tu argetuar. Shijojeni dhe ju po aq sa edhe ne😀

One Comment leave one →
  1. 06/13/2011 10:15

    E PAPARE HALLALL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 605 other followers

%d bloggers like this: