Skip to content

Kontakt


Advertisements
7 Comments leave one →
 1. fatos permalink
  09/02/2009 19:49

  hi

 2. 09/16/2009 09:40

  Si përdorues i WordPress-it, do të doja t’ju ftoja në një përpjekje për testimin e përkthimit në Shqip të WordPress-it. Nëse keni kohë dhe dëshirë, më shkruani dhe do t’ju dërgoj hollësitë e nevojshme.

  të fala

  jshm

 3. andinna permalink
  11/30/2009 16:28

  Une kerkoj imellen e little jackson nese eshte e mundshme

 4. Gezimi permalink
  12/13/2009 23:50

  PDK-PRIZREN. WIR HABEN GEWONEN .PDK PRIZREN

 5. hrbrief permalink
  03/31/2010 13:30

  Please note that in response to your request, we have now posted the text of the new Albanian antidiscrimination law in English here: http://hrbrief.org/2010/03/03/albania%E2%80%99s-new-anti-discrimination-law-protects-lgbt-rights/. You may find the full text here: http://www.equalrightstrust.org/ertdocumentbank/Microsoft%20Word%20-%20English%20NDL.pdf. Thank you for reading the Human Rights Brief, and we encourage you to link back to our site when you find articles of interest!

 6. 07/03/2010 22:40

  Greetings fuckers.
  Me pelqeu jashte mase ideja, koncepti, poaqsa realizimi (megjithse ketu sikur calonit pak fare) i varikanolit.
  Me kenaqesi do ju lexoj dhe ketu.

  Gjithe te mirat.

 7. 12/17/2012 05:22

  It is with great pleasure that I nominate you for the Liebster Award. I can hardly wait to read your answers to my questions and reveal more about yourself. All details are in my blog. Love Lucianus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: