Skip to content

Reklama e Ciljetës, një kopjim i varfër!

06/24/2010

Të gjithë e kanë parë tashmë reklamën e Ciljetës për “Birra Tirana”. Shumë e kanë komentuar edhe për konceptin, për ballkonet, verandat dhe fytyrën e saj që vetëm sensuale s’mund të quhet 😀

Por pak prej jush mund ta dijnë se kjo reklamë është një kopjim dhe i varfer madje i një birre tjetër në një shtet tjetër. Nuk besoni? Jaaaa!!! 😛

I mungojnë vallë Shqipërisë talentet për krijimin dhe realizimin e një reklame 30 sekondëshe? Komentet tuaja janë të mirëpritura 🙂

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: