Skip to content

Kolonizimi i planetit Mars, në vitin 2023.

08/03/2013

Një kompani hollandeze, synon të dërgojë njerëz në Mars, duke filluar nga viti 2023. Projekti quhet “Mars One”. Si fillim do të dërgohen katër astronautë e më tej, çdo dy vjet do të dërgohen ‘kolonizatorët’ e plantetit të kuq, të cilët nuk mund të kthehen më kurrë në Tokë.

Për të paguar, për të gjithë këtë ndërmarrje kaq të madhe, kompania do të ngrejë dhe zhvillojë një reality show alla “Big Brother”. Por e veçanta e këtij reality është se do të ketë përmasa planetare dhe ndërplanetare, madje.

Për më tepër informacion dhe pse jo, edhe të aplikoni, vizitoni faqen http://www.mars-one.com

Paçi fat.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: