Skip to content

Voyager 1 shkon përtej Sistemit Diellor

03/21/2013

Anija kozmike “Voyager 1”, më datë 20 mars 2013, thuhet të ketë lënë pas sistemin diellor, 35 vjetë, 6 muaj e 15 ditë pas lëshimit. Kjo është hera e parë që një anije kozmike shkon kaq larg. Një hap i rëndësishëm në eksplorimin e mëtejshëm të universit.

Voyager 1

Këtu do të gjeni imazhet dhe fotografitë që ndodhen në anije. Në rast se do të ndeshet me ndonjë formë jete…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: