Skip to content

GEZUAR!

11/28/2012

Me rastin e festave te 100 vjetorit te pavaresise dhe clirimit te Shqiperise, stafi i FynkyFish ju uron gezuar dhe ju fton te mbajme iso per kete kenge madheshtore.

Gjithashtu urimi afterparty eshte: Vitet na vazhdim na gjetshin me burra shteti, jo me politikane kurva!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: