Skip to content

Sali Berisha ne Parlament

08/05/2012

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 08/10/2012 04:07

    Eshte per tu dhjere ne breke, por ne te njejten kohe duke pare si funksionon parlamenty yne dhe kryeministri eshte per te qare me oi. Jemi nje popull pa koke dhe pa bisht, pasi ato qe kemi ne krye jane pikerisht ata qe kane gishtin ne bisht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: