Skip to content

Te keqen e diktatures.

12/09/2011

Të paktën atëherë kur dilje kundër pushtetit eleminoheshe në kohë rekord dhe shumica nuk merrnin vesh gjë. Ndërsa tani të dhunojnë përpara njerëzve, përpara kamerave, PËRPARA POLICISË SË SHTETIT dhe asnje se rruan k****. Nëse kjo u ndodh edhe njerëzve me imunitet (na pëlqejnë ose jo), imagjino se çfarë u ndodh vdekatarëve të thjeshtë, mua, ty, kujtdo… Kaja nonen Shkipe!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: