Skip to content

Haxhinasto degjon pordhe ne Bruksel

07/21/2011

Me sa duket Ministri yne i jashtem, Edmond Haxhinasto, eshte lodhur duke na perfaqsuar neper bote dhe tashme fjalet e atyre qe mbajne celsat e Shqiperise per ne Europe i duken si pordhe. Mjere ne… Mjere ne per kete pseudo-minister qe nuk arrin te mbaje halene mbyllur dhe flet me gjuhe laviresh e prostituash bulevardi ne tavoline me pseudo-ministren tone te integrimit.

Degjojeni videon origjinale me vemendje ne sekonden e 20-te. Per te mos alternuar asgje, linku zyrtar eshte ketu.

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: