Skip to content

Anon – Revolucioni Amerikan fillon me 14 Qershor…

06/14/2011

Videoja e mesiperme eshte publikuar nga grupi i famshem virtual Anonymous. Mesazhi ne vetvete nuk paraqet interes te drejtperdrejte ndaj lexuesve tane por nga ana tjeter, duhet admiruar fakti qe ka ende njerez qe e marrin kurajon te flasin, qofte edhe nepermjet internetit kunder nje prej superfuqive boterore sic eshte Amerika. Dhe per ata qe nuk jane ne djeni te Anonymous, mund te lexojne artikullin perkates ne Wikipedia.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: