Skip to content

Problem me burqat ne France? Ta zgjidhin si Ataturku!

04/13/2011

Foto ilustrative

Ditet e fundit ne France po diskutohet shume mbi ligjin qe ndalon burqat ne publik. Duke mos marre pjese ne kete debat nese duhen lejuar apo jo burkat, propozojme qe gjithe debati, konfuzionet dhe incidentet te zgjidhen sic beri Ataturku dhjetera vite me pare. Duke nxjerre nje urdher qe burqat te vishen nga prostitutat. Sado paradoksale qe duket, kjo gje zgjidhi problemin ne Turqi dhe nese ka funksionuar nje here, s’ka pse te mos funksionoje serish.

Per me teper info, klikoni /ketu/.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: