Skip to content

UNITED WE RISE!

03/20/2011

Nje sekuence e shkeputur nga filmi satirik i Charlie Chaplin, Diktatori i Madh. Nje fjalim aq i fuqishem saqe te rrengjeth mishin… Jua keshilloj te gjitheve ta shikoni dhe te reflektoni mbi pyetjet qe ngrihen ne fund…

Nese deshironi ta shikoni te gjithe filmin, mund ta beni duke klikuar ketu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: