Skip to content

Qeni ne Japoni qendron prane shokut te tij te lenduar nga tsunami.

03/17/2011

Eshte nje e vertete universale qe qeni eshte miku me i mire i njeriut por ata jane shume besnike dhe ndaj njeri tjetrit. Ceshtja ne fjale: videoja e mesiperme tregon nje qen te raskapitur dhe te corientuar i cili qendron besnik ndaj shokut te tij te lenduar nga shkaterrimi qe solli tsunami Japonez.

Historia e plote gjendet /ketu/.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: