Skip to content

Video amatore nga protestat ne Libi

02/27/2011

Populli lufton me gure ndersa ushtria pergjigjet me Kallashnikove. Dhe populli nuk smbrapset! POPULLI NUK SMBRAPSET!!! Nese kjo s’quhet kurajo, atehere vijani ju emrin!

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Anonim permalink
    02/27/2011 23:30

    i qani. sa karabush qe behesh more bir!!! c’ne “populli nuk zbrapset” more bir?! pse ore akoma kujton ti se “populli” i ben demostratat dhe luften atje. hajde medet hajde… i mjeri une per ty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: