Skip to content

Parametrat e Internetit per Plus

02/12/2011

Sic e dini tashme, Plus eshte kompania me e re celulare ne tregun Shqipetar. Nese keni blere nje numer dhe keni perfituar oferten e nje viti internet falas, parametrat jane si me poshte:

APN (Access Point Name): plusweb

Username (nese nevojitet): web

Password (nese nevojitet): web

Ne shumicen e aparateve moderne mjafton te shenoni vetem APN dhe te dhenat e tjera nuk nevojiten. Te dhenat e mesiperme mund ti merrni edhe nepermjet telefonit ne nr 140 por une i shenova ketu sepse nuk i gjeta ne faqen e tyre te internetit, nuk kisha oreks te flisja me njeri ne telefon kur kisha nevoje per internet si dhe jam shurdh, internetin e perdor vizualisht. ಠ_ಠ

 

Advertisements
One Comment leave one →
  1. james doko permalink
    03/15/2011 19:17

    Faleminderit! Shpresoj te funksionojne. Me vjen keq per faktin qe nuk degjon! Qofsh mire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: