Skip to content

Call Phone nga Gmail

02/12/2011

Google e shtyn dhe nje vit mundesine e te telefonuarit falas drejt Amerikes dhe Kanadase nepermjet faqes GMail. Nese nuk e shikoni opsionin te aktivizuar ne krahun e djathte te ekranit tuaj, atehere hyni te Settings dhe bejeni gjuhen e faqes English US. Me pas beni nje Log Out dhe nje Log In dhe gjithcka do te jete OK. Opsioni do te shfaqet dhe duke instaluar pluginin perkates qe ofron vet Google automatikisht, do te jeni ne gjendje te flisni falas me ShBA dhe Kanada falas 🙂

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: