Skip to content

Keqtrajtimi i kafsheve ne Kine. NSFW + NSFL

02/11/2011

Videoja e mesiperme fakton trajtimin barbar te qeneve dhe te maceve ne Kine. Detajet jepen ne anglisht gjate videos ndersa ata qe duan te firmosin peticionin per luftimin kundra ketij fenomeni mund ta bejne ketu.

 

Kujdes: Videoja eshte shume grafike dhe nuk eshte e keshillueshme per shpirtrat e ndjeshem!

*NSFW – Not Safe For Work

*NSFL – Not Safe For Life

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: