Skip to content

Internet falas per tere boten

02/10/2011

Terrestar-1 eshte nje satelit telekomunikacionesh. Kompania menaxhuese e tij falimentoi para pak kohesh dhe nje shoqate jo-qeveritare planifikon te ngreje 150.000 dollare fonde per krijimin e nje projekti, mbulimin e shpenzimeve ligjore si dhe venien ne funksion te Terrestar-1 per te shperndare internet falas. Si fillim nepermjet 1 sateliti dhe me pas nepermjet nje rrjeti te tere satelitesh. Nese ndokush ndihet gjeneroz dhe deshiron te kontribuoje ne perparimin e humanizmit, mund ta beje ketu te ahumanright.org

🙂

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: