Skip to content

Protestuesi Egjiptian vritet nga policia perpara kameras

01/28/2011

Duke qene se videot nga Associated Press nuk luajne njelloj si videot ne youtube, do duhet te klikoni ketu per te kaluar ne faqen e tyre dhe per te pare videon e lartpermendur.

Sot per Egjiptin eshte nje dite decizive pasi sot eshtye paralajmeruar protesta me e madhe e opozites e cila do te drejtohet nga fituesi i cmimit Nobel, Mohamed ElBaradei. Per informacione me te zgjeruara mund te shikoni dhe faqen e BBCse ketu. Shpresojme qe era e ndryshimeve te fryje per mire…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: