Skip to content

Mbyllet sherbimi Shqip i BBC-se

01/26/2011

Sic e thote dhe vet titulli, sherbimi Shqip i BBC do te mbyllet se bashku me 4 sherbime te tjera ne nje perpjekje per te kursyer rreth 46 miljon GBP ne vit. Nostalgjiket le ti kthehen radio Pekinit, besoj ata do ta mbajne hapur departamentin ekuivalent. 😛

/BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: