Skip to content

Videot shokuese te dy prej viktimave te sotshme!

01/21/2011

Le ti plasin syte te gjithe ata qe duan te marrin vesh se si vdiqen njerezit sot!
Kush do ka sy dhe sheh!!!!!!!!!! Dhe kush ka tru kupton!!!

Video 1

Video 2

Video 3

Klikoni ketu per tu transferuar te Gazeta Tema per artikullin e plote si dhe videon shokuese.


Advertisements
One Comment leave one →
  1. jo katunar gjenetik permalink
    01/21/2011 22:38

    sipas meje mostrat me te medhaja nuk jane ata qe vriten e vrasin, por ata qe fshihen vrimave dhe bejne tifozllik per te vdekurit.

    yyyyyyyyy, ple qe as haleja nuk ju mban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: