Skip to content

Nje Kryengritje ne Tunizi

01/19/2011

Boston Big Picture dhe fotografite e saj, kesaj here vijne me pamje shokuese nga kryengritjet e diteve te fundit ne Tunizi te cilat rezultuan ne rrezimin e qeverise, arratisjen e presidentit dhe lindjen e nje epoke te re per popullin Tunizian.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: