Skip to content

Facebook ofron e-mail filanfisteku@facebook.com

01/16/2011

Nëse duke vizituar këtë faqe  http://www.facebook.com/about/messages , ju shfaqet mesazhi “Go to messages”, atëherë e keni gati emailin tuaj. (Gjë që ndodh rrallë.)

Ndërsa, nëse ju shfaqet ky mesazh - djathtas poshtë - aplikoni dhe kërkoni një ftesë.

Pasi të keni bërë kërkesë për ftesë, do t'ju shfaqet ky mesazh dhe duhet të prisni.

Ndërkohë që në ebay ka filluar të kërkohet të bëhen para’, duke shfrytëzuar këtë risi të facebook.

Në fakt nuk është shumë e qartë nëse do të ketë mundësi zgjedhjeje për emailin, apo do të jetë gati në bazë të prapashtesës së domainit të profilit përkatës. Shembull: http://www.facebook.com/funkyfishproduction do mund të kishte email funkyfishproduction@facebook.com. Kështu që për të interesuarit, para se të bëjnë kërkesë për ftesë për email, ndërroni prapashtesën në domain nga ndonjë emër i çuditshëm ose e thënë më thjeshtë personalizojeni sipas dëshirës. Kështu mund të keni email të tipit QamiljaOTR@facebook.com ose PoIkiTëBëjNjëXhiroNëBabrru@facebook.com. Aplikoni edhe ju. 🙂

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: