Skip to content

Si ma shpetoi shkenca shpirtin…

11/05/2010

Ne videon e meposhtme, perdoruesi i YouTube-it shpjegon se si shkenca i shpetoi shpirtin. Eshte nje nga shpjegimet me te bukura dhe me elokuente qe kam patur shansin te shoh mbi kete subjekt. Nese keni pakez kohe, mjaftojne 15 minuta dhe ne fund do te ndiheni te kenaqur qe e bet.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: