Skip to content

Shtegtimet e medha…

11/05/2010

Levizin me miljona, mbijetojne si nje i vetem. Ky eshte nen-titulli i serialit te ri televiziv nga National Geographic. Ne “Shtegtimet e Medha”, qenie te medha e te vogla levizin anembane botes, ne kerkim te burimeve ne udhetime te rrezikshme te cilat zgjasin nga disa ore deri ne disa gjenerata. Per te kapur imazhet dhe videot per serialin e mesiperm, tekniket shpenzuan 2 vite e gjysem ne terren, duke udhetuar 700.000 km, ne 20 shtete ne te shtate kontinentet. Boston Big Picture sjell per ju disa prej imazheve te siper permendura, momente spektakolare anembane globit.

 Klikoni ketu ose mbi foto per galerine e plote.


Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: