Skip to content

India – Sic nuk e keni pare kurre me pare! (NSFL)

10/27/2010

Per te gjithe ata qe e kane enderr te shkojne njehere ne Indi dhe te lahen ne ujrat e lumit te shenjte Gang, hidhini nje sy me pare ketij artikulli te nje fotografi kinez. Teksti ka nje doze nacionalizmi dhe urrejtje por mund edhe ta anashkaloni pa e lexuar. Fotot jane mese te mjafuteshme.

KUJDES! Ky artikull permban foto te papertypshme per shume njerez. Shikojeni me pergjegjsine tuaj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: