Skip to content

Minatori i pare Kilian nxirret ne siperfaqe pas 68 ditesh agoni!

10/13/2010

Historia me pak fjale: 33 minatore Kiliane ngelen te bllokuar rreth 700  metra nen toke kur nje prej galerive u shemb. Pas 68 ditesh nen toke dhe pas shume e shume perpjekjesh, nxjerrja e tyre filloi mbrem me minatorin e pare te nxjerre ne siperfaqe. Per me teper, lexoni Wikipedian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: