Skip to content

Parku Alpin gjysmen e vitit nen uje…

10/08/2010

Ujrat e gjelberta te ketij liqeni malor ofrojne nje eksperience spektakolare zhytjeje ne Austrine e pa lagshme nga deti. Ne shtratin e liqenit eksploruesit do te zbulojne peshq qe notojne ne deget e pemeve, nje dysheme e mbuluar me bar, stola, ura dhe nje natyre qe duket se i perket siperfaqes.

Dhe kjo sepse gjysmen e vitit ky vend eshte realisht ne siperfaqe.

Per me teper klikoni ketu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: