Skip to content

Facebook e Twitter offline!

09/23/2010

Nëse habiteni pse nuk mund të hyni në profilet tuaja në facebook apo twitter nuk është për fajin e lidhjes tuaj të internetit dhe asnjë lloj tjetër problemi përveçse këto dy faqe rrjeti social janë jashtë linje.

Kjo ndodh sigurisht për këdo anë e mbanë globit dhe jo vetëm për Shqipërinë. Pra serverat e këtyre dy kompanive janë ‘down’.

Zakonisht këto shkëputje bëhen për rregullime në serverat e tyre.

Por i çuditshëm është fakti se të dyja këto kompani janë offline në të njëjtën kohë!

Mundësia e parë që më vjen ndërmend është se kanë arritur një akord për të dalë offlinë në të njëjtën kohë për të kryer punimet e tyre.

E dyta është ajo që dikush mund t’i ketë sulmuar (por më duket shumë e bukur për të qënë e vërtetë si mundësi).

E treta dhe ajo më funky, që gjithë bindje aparante e mbron një koleg, dashamirës i teorive konspiracionale, i cili thotë se ‘është ndërhyrja e CIA-s në këto punë!”.  😀

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Beni permalink
    09/24/2010 13:47

    Edhe une mendoj me shume per kte versionin e trete, ka shume thashetheme per kte punen e CIAs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: