Skip to content

18 vende ku të ndjeni madhështinë e natyrës!

09/06/2010

Ky është njëri prej këtyre vendeve, ndodhet në Ekuador, një vullkan që gjendet pranë kryeqytetit Kito (Quito) ku lartësia e vullkanit arrin deri në 5,897m, shpesh kjo lartësi përkon të jetë mbi atë të re’-ve.

17 fotot e tjera mund t’i shikoni dhe admironi këtu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: