Skip to content

Super-Hiti veror nga USA, “Bed Intruder”!!!

08/03/2010

Shikoni një ndër videot më të famshme në YouTube të ditëve të fundit!

Bëhet fjalë për një parodi të krijuar mbi një lajm ku njëri prej personazheve të ndodhisë (Antoine Dodson) reagon natyrshëm në një mënyrë të pazakontë dhe qesharake para kameras.

Në videon që po publikojmë, në fund të saj gjendet edhe linku për të parë videon origjinale të lajmit. Shikojeni dhe shijojeni! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: