Skip to content

Van Damme ka qene zgjedhja e pare per Predatorin.

07/30/2010

Sic e dini tashme, Robert Rodrigues eshte duke bere vazhdimin e filmit te famshem, Predatorit. Por pothuajse asnje prej nesh nuk e ka ditur qe Predatorin e pare i cili ndryshe quhej Gjahtari (Hunter), ka nisur ta luaje aktori i famshem i arteve marciale, Jean Claude Van Damme. Ai ishte zgjedhja e pare e regjizorit per shkak te aftesive te tija fizike si edhe per ti dhene Gjahtarit nje imazh me aftesi fizike alla-ninxha. Por Van Damme kishte vazhdimisht ankesa per kostumin i cili sipas tij ishte shume i nxehte dhe i shkaktonte shpesh marrje fryme. Gjithashtu thuhet se Van Damme kishte shfaqur gjithandej pakenaqesi per moskreditimin e tij ne titrat e filmit prandaj dhe pas dy ditesh u zevendesua nga nje aktor tjeter. Me kete rast, James Cameron i sugjeroi regjizorit ndryshimin e pamjes se Gjahtarit duke e kthyer ne nje Predator. Biles thuhet se edhe tentakulat ne fytyren e Predatorit ishin nje ide e James Cameron.

Foto nga Gjahtari mund te gjeni ne forumin ketu ndersa informacioni zyrtar gjendet ketu te Wikipedia.

Persa i perket aktorit qe pasoi Predatorin, ai quhej Kevin Peter Hall dhe te gjithe mund ta njohin ne rrolin e Harrit ne filmin Harry and the Hendersons. Per fat te keq ai u infektua nga AIDS nepermjet nje transfuzimi gjaku dhe vdiq ne vitin 1991 ne moshen 35 vjecare nga pneumonia… 😦

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: