Skip to content

Doni te luani me gjarprin ne Youtube?

07/24/2010

Per amatoret e lojes se famshme me gjarprin qe duhet te shmangi muret dhe bishtin e vete, tashme mund ta luani ne Youtube. Mjafton te hapni nje video te rastit dhe pasi te shtypni Pause, duhet te mbani shtypur shigjeten e majte ne tastieren tuaj.

Fantastike e? Tashme keni me cfare ta shtyni kohen nderkohe qe ngarkohen ato videot High Definition 😉

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: