Skip to content

Tërmeti trondit “Ora News” dhe “News24”

07/10/2010

Nuk është se shkëlqejnë në ditë të zakonshme, por tërmeti i djeshëm – në të gdhirë të ditës së sotme, duket se i ka tronditur keq si ata të “Ora News” ashtu edhe ata të “News24”.

Njëri thotë se vetë tërmeti është lëkundur fortë… ndërsa tjetri pretendon se zakonisht tërmetet zgjasin 2-3 sekonda!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: