Skip to content

Termet ne Tirane – 10 Korrik 2010

07/10/2010

Termet 4.7 balle ne Tirane, pothuajse ne te njejten ore me  nje nga termetet e kaluara. Thuhet se epiqendra ishte ne Shen Gjergj, nje fshat diku ketej rrotull (me falni per injorancen). Sidoqofte detaje teknike te metejshme do te gjeni ketu ose te globi djathtas poshte ne faqen tone kryesore. Zgjati rreth 7-8 sekonda dhe ishte i frikshem, si c’do termet tjeter. Shpresojme qe gjate nates te mos kemi “surpriza” te tjera… :S

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 04/28/2011 14:07

    termete shkaktohen nga mos kujdesja jone e ruzullit tokesor dhe pllakave tektonike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: