Skip to content

Studentin e ze gjumi ne fjalimin e Obames.

06/09/2010

Ke qejf ta kesh keshtu presidentin. I ka fjalet mjalte te embla dhe ninulle per veshet e njerezve. Jo si ky i joni, qe nuk ndihet gjekundi. Apo si Kryeministri qe ti ngre qimet perpjete me pacavurrat qe nxjerr nga goja 😀 😀 😀

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: