Skip to content

Irlanda Izraelit: “Nese u ndodh gje shtetasve tane, do te perballeni me pasojat me serioze.”

06/01/2010

Do te perballeni me “pasojat me serioze” nese cenohen shtetasit Irlandeze te cilet jane angazhuar me floten e ndihmes te destinuar per ne Gaza, njoftoi sot Taoiseach (Kryetari i Qeverise Irlandeze) Brian Cowen.

Taoiseach dhe Ministri i Jashtem Micheál Martin i kerkuan Izraelit te lejoje anijen humanitare, MV Rachel Corrie, qe te kaloje bllokaden e saj ushtarake te Gazes.

Anija kargo eshte duke vazhduar lundrimin me perpjekjen per te dorezuar ndihmat humanitare per ne Gaza, edhe pse jane ne djeni te sulmit te djeshem vdekjeprures te Izraelit ndaj flotes se nisur per ne Gaza.

Artikulli i plote gjendet te IrishTimes.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: