Skip to content

Interpretimi i Spanjes ne Eurovizion – Nje person pa lidhje futet ne skene :D

05/30/2010

Gjate interpretimit te Spanjes ne Eurovizion, nje person nga salla futet ne skene dhe ingranohet ne koreografi me menyren dhe stilin e vet. Kengetari Spanjoll me shume profesionalizem e kalon me nje buzeqeshje 🙂 Shikojeni rreth minutes 1.20 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: