Skip to content

Brutalitet ndaj kafsheve ne nje ferme ne Ohio, Sh.B.A (NSFW)

05/26/2010

Videoja e mesiperme eshte marre me nje kamer te fshehte ne nje ferme lopesh ne Ohio, ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Ne pamjet filmike tregohet dhuna qe ushtrohet sistematikisht mbi kafshet nga vet pronari por edhe punonjesit e fermes. Eshte nje absurditet total duke marre parasysh faktin qe ato kafshe jane investimi i tyre dhe te ardhurat e tyre…

Kujdes, videoja eshte grafike dhe jo per zemrat e dobeta…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 05/17/2011 17:14

    ah te kisha ktu me ti qi tan robt ne pidh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: