Skip to content

Ruset kapin dhe shpartallojne nje anije piratesh Somaleze.

05/22/2010

Dihet qe Somalezet jane nje problem serioz persa i perket piratise ne Gjirin e Adenit pasi aty kalojne shume anije qe bejne rrugen Azi/Europe. Pervec forcave nderkombetare qe po patrullojne ato ujra, edhe shtete individuale kane marre iniciativen per te mbrojtur anijet e tyre. Rasti i mesiperm i perket nje luftanije Ruse dhe  nje varke Somalezesh te armatosur me Kallashnikove 😀 (Gramshi ndoshta?)

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: