Skip to content

Polici arreston shefin e zjarrfikesve se nuk levizen makinen nga vendi i aksidentit!

05/21/2010

Te pakten, me sa kam kuptuar nga komentet ne internet, eshte detyra e zjarrfikesve te vendosin makinen anash per te krijuar nje kuti mbrojtese per doktoret dhe zjarrfikesit qe merrem me te aksidentuarit. Por me sa duket, policet jane njelloj gjithandej…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: