Skip to content

Fotografia më e madhe në botë!

05/13/2010

GigaPan, prodhuesi i Robo-camera, shpalli dje (12.05.2010) fotografinë e Gerald Donovan duke e cilësuar atë si “fotografinë më të madhe në botë”. Imazhi, një foto prej 45-gigapixel e Dubait u krijua me ndihmën e Robotit “GigaPan EPIC.

Imazhi përfshin 4250 fotografi të cilat Donovan i realizoi për 3,5 orë në datën 23 Prill 2010. Ai përdori një Canon EOS 7D (p.s.: E dua edhe unë një të tillë) dhe një lente 100-400mm f/4.5-5.6 L zoom të montuara këto në “EPIC Pro”.

Sipas GigaPan-it, nëse imazhi do të printohej – do të ishte i barazvlefshëm për nga sipërfaqja me 1200 billboarda.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: