Skip to content

Rrjedhja e naftes ne brigjet e Luizianes

04/30/2010

Nje katastrofe natyrore po ndodh ne brigjet e SHBA-ve dhe konkretisht ne Gjirin e Meksikes ku pas shperthimit ne nje platforme nafte, nje rrjedhje e nendetshme po ndot prej ditesh ne permasa katastrofike detin. Foto te kesaj katastrofe do te gjeni nga seria e famshme Boston Big Picture ketu ose thjesht klikoni mbi foto.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: