Skip to content

Imazhi i Krishtit ne Google Earth

04/24/2010

Per te gjithe ata qe u intereson, mund te klikojne ketu dhe te shikojne imazhin e Jezusit ne nje fotografi satelitore te programit te famshem, Google Earth.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: