Skip to content

Makine e Tejdukshme? Jaaa!

04/23/2010

Modeli i mesiperm eshte bere me porosi te Shell per reklamen e vajit qe ata prodhojne. Modeli eshte nje Nissan 370Z dhe videoja si ide eshte thjesht … fantastike.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: