Skip to content

Video që lë hije dyshimi mbi vdekjen e Presidentit Polak Lech Kaczynski.

04/21/2010

Unë nuk di as Polonisht as Rusisht por kjo video është filmuar nga një njeri i cili të nesërmen e ngarkoi në Youtube dhe pas 3 ditësh u gjet i vrarë. Kronologjia e situatës është si më poshtë:

1- Aeroplani rrëzohet dhe Andrij Mendierej vrapon me kamera drejt vendngjarjes.
2- I thuhet që të largohet dhe me pas dëgjohen të shtëna armësh.
3- Kameramani thotë WTF (Çfarë dreqin po ndodh) dhe kthen kameran.
4- Dëgjohen të shtëna të tjera.
5- Filmon një njeri që bie në tokë i vdekur.
6- Ai fik kameran dhe vrapon për në hotel nga ku edhe e ngarkon videon në YouTube.
7- Tre ditë më vone vritet nga dy persona të panjohur.

Edhe pse tingëllon si teori konspirative, shumë gjëra të lënë për të dyshuar. Duke filluar që nga deklaratat e aviacionit në të cilat në fillim thuhej se aeroplani u përpoq 4-5 herë për t’u ulur dhe më pas u tha se u përpoq vetëm një herë… Kush mundet ta përkthejë, le të na ndriçojë dhe neve…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: