Skip to content

Senegali zbulon sot Kolosin!

04/04/2010

Statuja e shumeperfolur e ndertuar me urdher te presidentit Senegalez nga nje kompani Koreane eshte zbuluar sot.

Thuhet se statuja eshte me e madhe se ajo e Lirise ne New York dhe me e larte se Kulla Eiffel ne Paris. Me teper info mund te gjeni ne Wikipedia por edhe ne BBC.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: