Skip to content

“Të Q***a Greqinë”

03/27/2010

Është ky titulli i një videoje që xhiron sot në facebook si përgjigje për çka ka ndodhur pardje në Greqi gjatë një parade zyrtare të ushtrisë greke në ditën e festës së tyre kombëtare.

Në videon e bërë publike nga gazeta Elefterotipia duken ushtarët grekë duke kënduar një këngë në të cilën ofendojnë jo vetëm shqiptarët, por edhe maqedonasit e turqit. Nuk është hera e parë që nga Greqia dëgjohen e shikohen thirrje ekstremisht rraciste dhe të pakuptimta për një shtet anëtar të Natos dhe Bashkimit Europian, e më e rëndë bëhet gjëndja kur në një paradë zyrtare në festën e tyre kombëtare të bëhen thirrje të tilla.

Për ju që nuk jeni në dijeni të ngjarjes ndiqni videon më poshtë:

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: