Skip to content

“Gërdeci dhe malokët!”

03/15/2010

~ 15 MARS 2008 – 15 MARS 2010 ~

Ka momente që edhe femrat shajnë nga roptë!!! Një çështje e ndjeshme si kjo e Gërdecit me sa duket është relacionuar pandashmërisht me malokët nga kjo vajzë që… s’përton të bëjë një urim; atë të bërjes sex me gjiiiiiiiiithë farefisnitë e malokëve! 😀

FUNKY FISH kërkon të preçizojë që edhe pse shprehja e përdorur nga vajza është bërë në një ‘fan-page’ publike në ‘facebook’ , me një audiencë të gjerë dhe në kohë reale – ne ruajmë anonimitetin e personit në fjalë duke i fshirë mbiemrin e duke mbajtur thjeshtë emrin.


Advertisements
2 Comments leave one →
 1. zamo permalink
  03/16/2010 16:53

  o elona o rr** k*** po ty tq***** np*** gjith maloket e ta q***** rracen mu ne grop te p***** moj rrac q*** se ske pse me i fut te gjith ne nje ven o fisq*** se me e dit se kush je do ta shkly p*****.

  • 03/16/2010 19:38

   ca jane keto sh . . . . . . femra keshtu
   o rini e degraduar
   rrofte shkollimi/arsimimi juaj… 😉

   p.s. femrat shqiptare jane vertet k . . . . te ndrydhura…u duhet facebook-u per t`u shprehur!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: