Skip to content

Fotografi, më të vlerësuarat nga Spectrum

03/03/2010

Janë 17 foto të përzgjedhura, disa prej tyre shokuese. Ne po përzgjedhim dy , të tjerat ju ftojmë t’i shihni këtu.

Rina Castelnuovo, Izrael. - Një hebre duke i hedhur një gotë verë një gruaje palestineze.

Farah Abdi Warsameh, Somali - U gjet "fajtor" për "krimin" e tradhëtisë bashkëshortore dhe dënimi që 48 vjeçari Mohamed Abukar Ibrahim merr është groposja deri në mes dhe goditja me gurë deri në vdekje.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. PupaPera permalink
    03/03/2010 22:52

    Ku lumemadhi qenka dhe pa carcaf. Normalisht i mbeshtjellin si ketu http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm

    Kjo eshte nje forme shume barbare dhe shume e dhimbshme. Kjo tregon qe ne disa vende sahati ka ngelur disa qindra vjet pas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: